Un altfel de blog -bucuria de a iubi

Un altfel de blog -bucuria de a iubi

joi, 10 februarie 2011

Racul
Muriel
-
ingerul grijii pentru ceilalti

Cu soarele in rac, nativii primesc binecuvantarile ingerului Muriel cel care ofera sprijin emotional in situatiile cele mai dificile. Hrana emotionala este importanta fie ca vine de la un parinte, de la un maestru sau de la un sfatuitor.

Racii sunt foarte capabili sa ofere aceasta hrana, doar ca uneori se uita pe sine si pot deveni blazati si deprimati. Ingerul Muriel ii ajuta sa daruiasca fara a pierde nimic si sa primeasca inmiit orice bucurie, el le da capacitatea de a decodifica corect emotiile oricui si de a crea acea atmosfera benefica in care orice om sa se simta in srtare sa isi exploreze emotiile. Muriel le da racilor capacitatea de a se a-i intelege universul propriilor emotii si de a nu mai reactiona impulsiv in situatii care cer un pic de ratiune.

Tot Muriel ii ajuta pe raci sa depaseasca foamea de afectiune pe care acestia o simt, si sa devina mai siguri pe ei si pe menirea lor in viata, fara a se autovictimiza. El ajuta si la administrarea nevoilor de baza din punct de vedere spiritual. De exemplu in loc sa mananci pentru a-ti satisface nevoie de afectiujne, sa inveti sa iti hranesti spiritul cu lucruri care te bucura cu adevarat cum ar fi cunostinte despre lumea spirituala.

Voi racii mai puteti beneficia si de ajutorul lui Rahab, un inger care va da puterea de a patrunde cu mintea misterele lumii vazute si nevazute si astfel sa va dezvoltati lumina sufletului pana dincolo de marginile universului spre binele tuturor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu